Neues-logo-gross.gifgif

Estem contents que el que hagis trobat hagi estat del teu interès. No dubtis a contactar amb nosaltres per allò que et calgui. Aquest és un projecte en construcció i es desitjos de conèixer noves realitats i de poder aportar aquell coneixement adquirit al servei de projectes il·lusions i objectius nobles.

No tenim cap pressa

Konzepte és un projecte personal que pretén facilitar la implementació de polítiques culturals eficaces. Com en l'educació la implementació de polítiques culturals requereix temps. Un temps que massa sovint no ens donem. Val la pena invertir en coneixement per a obtenir uns resultats més d'acord al que les nostres ideologies ens demanen.

Els nostres projectes en dades

Dinamització90%
Educació permanent75%
Anàlisi i diagnosi100%
Difusió cultural80%

Entrades al bloc

setembre 2021
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« abr.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Home  /  Responsabilitat social

La sociocultura demana responsabilitat. Konzepte l’assumeix.

Un projecte de responsabilitat social:

Els nostres serveis demanen una complicitat absoluta amb els nostres col.laboradors. Una complicitat que s’esdevé quan Konzepte els oferix les solucions més òptimes a les necessitats que es plantegen. Per això, malgrat treballar de forma externa, volem conèixer i participar de la demanda que ens trasllada el nostre interlocutor.

Els serveis culturals volen situar l’eix de la seva acció en la millora qualitativa de les accions culturals dels ens locals, per a millorar la seva eficiència, maximitzant, d’aquesta manera, els esforços que es poden fer.

Els nostres serveis per a empreses, volen esdevenir un soci, col·laborador, si bé fora de l’empresa amb la mateixa confiança i implicació. Una aposta per a no fer que la qualitat i la gestió esdevinguin un llast per als objectius de la teva empresa.

Per això ens em dotat d’un codi deontològic.