Neues-logo-gross.gifgif

Estem contents que el que hagis trobat hagi estat del teu interès. No dubtis a contactar amb nosaltres per allò que et calgui. Aquest és un projecte en construcció i es desitjos de conèixer noves realitats i de poder aportar aquell coneixement adquirit al servei de projectes il·lusions i objectius nobles.

No tenim cap pressa

Konzepte és un projecte personal que pretén facilitar la implementació de polítiques culturals eficaces. Com en l'educació la implementació de polítiques culturals requereix temps. Un temps que massa sovint no ens donem. Val la pena invertir en coneixement per a obtenir uns resultats més d'acord al que les nostres ideologies ens demanen.

Els nostres projectes en dades

Dinamització90%
Educació permanent75%
Anàlisi i diagnosi100%
Difusió cultural80%

Entrades al bloc

setembre 2022
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« juny    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Projecte d’Indicadors culturals PICEM

By Xavier Mingo 7 anys ago
Home  /  Portfolio Item  /  Projecte d’Indicadors culturals PICEM
indicadors culturals

Indicadors del PICEM. Participació en el grup pilot.

L’atzar va fer coincidir que en el període 2005-2009 i per dons corporacions diferents participès com a municipis pilot en el treball de configuració i creació del Projecte dïndicadors culturals en l’entorn municipal que engegà el Departament de cultura de la Generalitat de Catalunya. En aquest projecte es plantejaren les avaluacions i correccions que el sistema incipent requeria per a la seva implementació global. Una implementació que va tenir un feliç final amb la seva extensió a tot el territori i que permet la comparabilitat de costos, la disposició de dades i la seva translació al standards locals.

indicadors

Presentació PICEM a Girona

En totes dues corporacions, es va fer un treball de devolució contínua de les necessitats d’anàlisi de dades dels municipis. A més de posar èmfasi en la necessitat de fer confluir les eines de gestió i anàlisi per a no sobrecarregar els serveis culturals locals, prou infradotats i reduïts. el projecte PICEM,  s’ha implementat amb èxit i suposa la base de treball i un CRM domèstic que permet la comparabilitat i la seva referència en la gestió de programacions estables escèniques.

El treball consistí en la participació en el grup pilot de municipis que van començar a la definició i introducció de les primeres dades per a la gestió d’aquests sistema que progressivament es va anar obrint a altres municipis i que havia de suposar la base de relació de dades entre els municipis i l’administració del país. Una base dades que hauria de vincular-se als recursos i serveis que aquesta administració presta als territoris. A 2016, aquest projecte està plenament implementat amb un grau d’eficència important. Van ser referents d’aquell projecte, en aquell moment la Eulàlia Espinas, en Xavier Bach, del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Anys: 2005-2009

Clients finals : Ajuntament de la Seu d’Urgell i Ajuntament de Girona

  • Gestió cultural
this work was shared 0 times
 100
About

 Xavier Mingo

  (33 articles)