Neues-logo-gross.gifgif

Estem contents que el que hagis trobat hagi estat del teu interès. No dubtis a contactar amb nosaltres per allò que et calgui. Aquest és un projecte en construcció i es desitjos de conèixer noves realitats i de poder aportar aquell coneixement adquirit al servei de projectes il·lusions i objectius nobles.

No tenim cap pressa

Konzepte és un projecte personal que pretén facilitar la implementació de polítiques culturals eficaces. Com en l'educació la implementació de polítiques culturals requereix temps. Un temps que massa sovint no ens donem. Val la pena invertir en coneixement per a obtenir uns resultats més d'acord al que les nostres ideologies ens demanen.

Els nostres projectes en dades

Dinamització90%
Educació permanent75%
Anàlisi i diagnosi100%
Difusió cultural80%

Entrades al bloc

setembre 2022
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« juny    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Projecte Espai Muriel Casals de Tona

By Xavier Mingo 1 any ago
Home  /  Portfolio Item  /  Projecte Espai Muriel Casals de Tona
Espai Muriel Casals

Projecte Espai Muriel Casals

El projecte de l’Espai Muriel Casals de Tona és el de la reconversió d’una antiga escola bressol en un centre cultural i social.

El risc de perdre l’equipament convertint-lo en un “hotel d’entitats” s’esvaeix quan es decideix plantejar un centre cultural i social. Posteriorment es proposa que sigui gestionat de forma col.laborativa amb entitats fins arribar a un punt mig de gestió compartida.

L’equipament disposa d’espais de treball i relació i orienta les seves funcions a la prestació de serveis i recursos per a la ciutadania i les entitats amb objectius de treball de la cohesió social, la vertebració i la millora de la qualitat de vida amb la cultura, els aprenentatges i la relació personal com a eixos de treball.

Un projecte pretesament interdisciplinar en concepte, però amb dificultats de gestió per la poca densitat dels serveis municipals.

L’equipament manté potencial d’espai relacional, de programació en els àmbits de la música i les arts visuals i pot esdevenir un referent en el treball de vertebració de les accions amb les entitats locals per a treball de cicle festiu, participació i altres eines de servei públic.

La seva definició es va plantejar en un treball compartit amb la ciutadania donant lloc a un espai col.lectiu de debat i disseny d’un equipament i sobretot d’un projecte. Més informació.

Aquest treball compartit hauria de donar lloc a un autèntic connector d’iniciatives, informació i revalorització del fet cultural i social. Un espai per a facilitar la relació interpersonal, i la formació i creació. Sota el risc de la seva “remunicipalització” l’equipament disposa de potencials per a ser una eina de cohesió i cogestió.

this work was shared 0 times
 000
About

 Xavier Mingo

  (33 articles)