Neues-logo-gross.gifgif

Estem contents que el que hagis trobat hagi estat del teu interès. No dubtis a contactar amb nosaltres per allò que et calgui. Aquest és un projecte en construcció i es desitjos de conèixer noves realitats i de poder aportar aquell coneixement adquirit al servei de projectes il·lusions i objectius nobles.

No tenim cap pressa

Konzepte és un projecte personal que pretén facilitar la implementació de polítiques culturals eficaces. Com en l'educació la implementació de polítiques culturals requereix temps. Un temps que massa sovint no ens donem. Val la pena invertir en coneixement per a obtenir uns resultats més d'acord al que les nostres ideologies ens demanen.

Els nostres projectes en dades

Dinamització90%
Educació permanent75%
Anàlisi i diagnosi100%
Difusió cultural80%

Entrades al bloc

setembre 2022
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« juny    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Programació estable arts escèniques i visuals a la Seu d’Urgell

By Xavier Mingo 18 anys ago
Home  /  Portfolio Item  /  Programació estable arts escèniques i visuals a la Seu d’Urgell
programació estable gestió cultural

 

Programació estable la Seu d’Urgell

Programacions d’arts escèniques i visuals.

El projecte consistí en la programació estable d’arts escèniques a la Seu d’Urgell. A més en la coordinació de l’escola municipal de música i l’escola municipal d’arts.

La programació estable de la ciutat es desenvolupa a dos espais (els dos espais possibles en el migrat mapa d’equipaments culturals de la cuitat), la Sala de Sant Domènec i el cinema Guiu. Les exposicions, es treballaven a l’espai del centre cívic, no sense dificultats d’ubicació ni de producció.

La programació, va comptar amb diverses propostes de caràcter eclèctic amb presència de disciplines com el teatre, la música i les arts de moviment. Kevin Johansen, Roger Mas, Javier Muguruza, Joan Viñals i Cece Gianotti, van ser alguns dels noms que van desfilar pels escenaris programats.

Les arts visuals disposaven de projectes vinculats a Transversal (Xarxa d’activitats culturals) a  la qual la ciutat pertanyia en aquell moment. Algun dels projectes van ser “Pagarem per escoltar el siclenci de Mireya Masó.

Coincidí en la ubicació d’aquests serveis a l’actual centre cultural de les Monges, si bé la manca d’espais escènics a la nova sala la fer orientar cap a altres usos més afins.

Anys: 2005-2066

Client final: Ajuntament de la Seu d’Urgell

Projecte: Programació estable de teatre, música i dansa

  • Gestió cultural
this work was shared 0 times
 000
About

 Xavier Mingo

  (33 articles)