Neues-logo-gross.gifgif

Estem contents que el que hagis trobat hagi estat del teu interès. No dubtis a contactar amb nosaltres per allò que et calgui. Aquest és un projecte en construcció i es desitjos de conèixer noves realitats i de poder aportar aquell coneixement adquirit al servei de projectes il·lusions i objectius nobles.

No tenim cap pressa

Konzepte és un projecte personal que pretén facilitar la implementació de polítiques culturals eficaces. Com en l'educació la implementació de polítiques culturals requereix temps. Un temps que massa sovint no ens donem. Val la pena invertir en coneixement per a obtenir uns resultats més d'acord al que les nostres ideologies ens demanen.

Els nostres projectes en dades

Dinamització90%
Educació permanent75%
Anàlisi i diagnosi100%
Difusió cultural80%

Entrades al bloc

setembre 2022
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« juny    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Pla integral del Teatre a Catalunya

By Xavier Mingo 1 any ago
Home  /  Portfolio Item  /  Pla integral del Teatre a Catalunya
Teatre, gestió cultural

Pla integral del teatre a Catalunya

A petició de la Conselleria de Cultura de la Generalitat de Catalunya, se’m va demanar la participació en la comissió jurídica del Pla integral arrel de la implementació, des de l’administració local del processos de bones pràctiques en la contractació artística.

Aquesta participació, la única en aquesta comissió de cap entitat local o municipalista (?!) va permetre posar de relleu les dificultats de les administracions locals en aquest àmbit. Administracions, per altra banda, que fan una percentatge altíssim de la contractació artística del país.

Una participació centrada el 2019 i que veurà la llum amb el document i Pla integral del teatre que posarà aquest sector en els nivells de planejament d’altres com el circ, la música o la dansa.

this work was shared 0 times
 000
About

 Xavier Mingo

  (33 articles)