Neues-logo-gross.gifgif

Estem contents que el que hagis trobat hagi estat del teu interès. No dubtis a contactar amb nosaltres per allò que et calgui. Aquest és un projecte en construcció i es desitjos de conèixer noves realitats i de poder aportar aquell coneixement adquirit al servei de projectes il·lusions i objectius nobles.

No tenim cap pressa

Konzepte és un projecte personal que pretén facilitar la implementació de polítiques culturals eficaces. Com en l'educació la implementació de polítiques culturals requereix temps. Un temps que massa sovint no ens donem. Val la pena invertir en coneixement per a obtenir uns resultats més d'acord al que les nostres ideologies ens demanen.

Els nostres projectes en dades

Dinamització90%
Educació permanent75%
Anàlisi i diagnosi100%
Difusió cultural80%

Entrades al bloc

agost 2022
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« juny    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Projecte d’indicadors comparabilitat de la FEMP

By Xavier Mingo 11 anys ago
Home  /  Portfolio Item  /  Projecte d’indicadors comparabilitat de la FEMP

Indicadors culturals per a la comparabilitat. FEMP

Any 2006-2011

Client final: Ajuntament de Girona

Contingut: Participació en la creació de la bateria d’indicadors per a la comparabilitat de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies.

L’encàrrec consistir en la representació de l’Ajuntament de Girona en el projecte d’indicadors per a la comparabilitat que desenvolupa la Federació Espanyola de Municipis i Províncies. Un projecte dirigit per la Universidad de Navarra i amb un grup de municipis pilot. L’objectiu era l’establiment de ítems de gestió de programacions i serveis culturals en l’àmbit local que permetés la seva comparabilitat en el conjunt de l’Estat. D’aquesta participació es desprén el document penjat al web de la FEMP: www.costes-indicadores.com/

La direcció del projecte fou a càrrec del Professor de la Universidad de Navarra, Helio Robleda qui va desenvolupat en els diversos àmbits de gestió competencial de l’administració local bateries d’indicadors per a la comparabilitat i la millora dels processos de gestió dels serveis públics.

La tasca desenvolupada fou la de identificar, elaborar i proposar bateries d’indicadors, consensuar els seu valor i significat en el context territorial de l’estat espanyol en un àmbit tant flexible com el de la cultura local, i amb l’afegit de la multiplicitat de formes de gestió i contextos territorials, a priori, propers, però molt distants en la tradició de treball i en la forma de gestió.

this work was shared 0 times
 000
About

 Xavier Mingo

  (33 articles)