Neues-logo-gross.gifgif

Estem contents que el que hagis trobat hagi estat del teu interès. No dubtis a contactar amb nosaltres per allò que et calgui. Aquest és un projecte en construcció i es desitjos de conèixer noves realitats i de poder aportar aquell coneixement adquirit al servei de projectes il·lusions i objectius nobles.

No tenim cap pressa

Konzepte és un projecte personal que pretén facilitar la implementació de polítiques culturals eficaces. Com en l'educació la implementació de polítiques culturals requereix temps. Un temps que massa sovint no ens donem. Val la pena invertir en coneixement per a obtenir uns resultats més d'acord al que les nostres ideologies ens demanen.

Els nostres projectes en dades

Dinamització90%
Educació permanent75%
Anàlisi i diagnosi100%
Difusió cultural80%

Entrades al bloc

setembre 2022
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« juny    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Coordinació Escoles municipals d’art i música

By Xavier Mingo 17 anys ago
Home  /  Portfolio Item  /  Coordinació Escoles municipals d’art i música
gestió cultural

 

Escoles municipals de la Seu d’Urgell

Coordinació escoles municipals.

Contingut: l’Encàrrec consistí en la coordinació, i normalització del funcionament de les escoles municipals d’art, música i dansa de la Seu d’Urgell. Aquest fet coincidí amb la reubicació d’aquests serveis en el remodelat l’equipament de les Monges, en la seva primera fase. La seva recol.locació havia de permetre la creació d’un centre de serveis educatius i culturals amb la primera fase de readaptació d’aquest edifici. En el futur, es van acollir altres serveis.

Aquest projecte, si bé comptava amb la complicitat dels professionals adscrits a cada escola comptava amb dificultats importants com la llarga tradició dels serveis en els seus respectius espais, o la manca de suports administratius per a desenvolupar una tasca de coordinació que alliberès del llast de la gestió quotidiana.

La prioritat fou la instal.lació de la escola de música, més nombrosa i complexa, la de dansa, amb un espai nou i renovat a tal efecte i la d’art, amb moltes potencialitats que l’espai podia afavorir de desenvolupar.

En el temps que es va treballar es va facilitar aquests processos però no es van abordar eines de coordinació o de treball conjunt, més enllà de la gestió quotidiana i regular.

Any 2005-2006

Client final: Ajuntament de la Seu d’Urgell

  • Educació permanent
  • Gestió cultural
this work was shared 0 times
 000
About

 Xavier Mingo

  (33 articles)