Neues-logo-gross.gifgif

Estem contents que el que hagis trobat hagi estat del teu interès. No dubtis a contactar amb nosaltres per allò que et calgui. Aquest és un projecte en construcció i es desitjos de conèixer noves realitats i de poder aportar aquell coneixement adquirit al servei de projectes il·lusions i objectius nobles.

No tenim cap pressa

Konzepte és un projecte personal que pretén facilitar la implementació de polítiques culturals eficaces. Com en l'educació la implementació de polítiques culturals requereix temps. Un temps que massa sovint no ens donem. Val la pena invertir en coneixement per a obtenir uns resultats més d'acord al que les nostres ideologies ens demanen.

Els nostres projectes en dades

Dinamització90%
Educació permanent75%
Anàlisi i diagnosi100%
Difusió cultural80%

Entrades al bloc

setembre 2022
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« juny    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Programació estable arts escèniques contemporànies

By Xavier Mingo 11 anys ago
Home  /  Portfolio Item  /  Programació estable arts escèniques contemporànies

Arts escèniques contemporànies a Girona

Anys: 2007-2010

Client final: Ajuntament de Girona

El projecte inclòs en la direcció del Centre Cultural la Mercè de Girona consistí en la generació de programacions d’arts escèniques contemporànies. A més de la producció d’espectacles multidisciplinars i l’acolliment de projectes de creació escènica o multidisciplinar.

En aquell període, el centre focalitza la seva atenció a la creació contemporània i a la producció i programació d’arts escèniques.

Aquest projecte, es desenvolupa en els espais propis del centre, tant l’auditori, com el clàustre com els espais annexes del centre. Incorpora tant la programació, com la producció o coproducció. Aquest aspecte, que resulta compensatori, vol exercir un paper de modulador a l’altra funció del projecte: l’acolliment de propostes que pel seu format o per al seu plantejament escapa dels espais convencionals. De fet, el projecte, batejat amb el nom d’ ESCENA PLURAL volia ser un espai obert per a creadors i programadors que plantegin accions escèniques innovadores, creatives i multidisciplinars.

El projecte que partia de l’anterior direcció del centre, es va reformular per a vincular-lo amb altres aspectes propis de la producció del centre. El Centre Cultural la Mercè, va exercir com de centre de cultura contemporània de Girona en aquest periíde, podent-se equiparar en propostes (que no en volum) al CCCB de Barcelona. De fet una de les línies de treball desenvolupades fou la de la col.laboració amb aquest centre i amb altres centres culturals de referència de la capital a fi de poder portar a Girona o oferir la ciutat com un espai per a la programació de produccions alternatives i de valor creatiu contemporani.

Finalment el projecte es nodrí del projecte també estable al CCM desenvolupat per l’Aula d’humanitats a través de la seva impulsora la Glòria Granell, de produccions escèniques vinculades al fet creatiu literari.

 

 


  • Arts contemporànies

  • Escena Plural

  • Producció i creació multicisplinar

  • Projectes
this work was shared 0 times
 100
About

 Xavier Mingo

  (33 articles)