Neues-logo-gross.gifgif

Estem contents que el que hagis trobat hagi estat del teu interès. No dubtis a contactar amb nosaltres per allò que et calgui. Aquest és un projecte en construcció i es desitjos de conèixer noves realitats i de poder aportar aquell coneixement adquirit al servei de projectes il·lusions i objectius nobles.

No tenim cap pressa

Konzepte és un projecte personal que pretén facilitar la implementació de polítiques culturals eficaces. Com en l'educació la implementació de polítiques culturals requereix temps. Un temps que massa sovint no ens donem. Val la pena invertir en coneixement per a obtenir uns resultats més d'acord al que les nostres ideologies ens demanen.

Els nostres projectes en dades

Dinamització90%
Educació permanent75%
Anàlisi i diagnosi100%
Difusió cultural80%

Entrades al bloc

desembre 2022
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« juny    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Direcció dels plans d’educació d’adults d’Osona

By Xavier Mingo 27 anys ago
Home  /  Portfolio Item  /  Direcció dels plans d’educació d’adults d’Osona
Educació permanent

Plans territorials d’educació d’adults

Educació permanent a Osona

Contingut: La direcció dels plans generà la creació de plans locals i territorials a partir de les diagnosis elaborades de forma local i territorial.

La redacció del Pla Local de Formació d’adults d’Osona comptà amb la Participació dels Ajuntaments de Manlleu, Tona, Centelles, Sant Hipòlit de Voltregà, Les Masies de Voltregà, Torelló, Balenyà i Roda de Ter i l’Àrea d’ensenyament de la Diputació de Barcelona. Fou un projecte finançat per la Diputació de Barcelona.

El projecte tenia la intenció de generar noves oportunitats al voltant dels esforços que els municipis ja estaven generant al voltant de la formació d’adults. Uns esforços que en proximitat tenien prou sentit, però en lectura territorial perdien eficiència al no aplicar-se criteris de coordinació o funcionalitat.

Arrel del projecte es va gestar el projecte de la Fundació Osona formació i desenvolupament que va vincular tres d’aquests municipis en una estructura funcional.

Per altra banda, la creació dels plans locals va permetre conèixer i afinar les accions que es desenvolupaven en els àmbits de l’educació permanent: la formació bàsica, l’educació per al lleure i la cultura i la formació per al treball.

Amb tots tres es van generar propostes reequilibradores del territori i que oferien eines per a millorar els processos de gestió i de cobriment de necessitats dels territoris.

Anys: 1996-1997

Client Final: Associació GRAM per a la Diputació de Barcelona

Encàrrec: direcció dels plans locals d’educació permanent.

  • Educació permanent
this work was shared 0 times
 000
About

 Xavier Mingo

  (33 articles)