Neues-logo-gross.gifgif

Estem contents que el que hagis trobat hagi estat del teu interès. No dubtis a contactar amb nosaltres per allò que et calgui. Aquest és un projecte en construcció i es desitjos de conèixer noves realitats i de poder aportar aquell coneixement adquirit al servei de projectes il·lusions i objectius nobles.

No tenim cap pressa

Konzepte és un projecte personal que pretén facilitar la implementació de polítiques culturals eficaces. Com en l'educació la implementació de polítiques culturals requereix temps. Un temps que massa sovint no ens donem. Val la pena invertir en coneixement per a obtenir uns resultats més d'acord al que les nostres ideologies ens demanen.

Els nostres projectes en dades

Dinamització90%
Educació permanent75%
Anàlisi i diagnosi100%
Difusió cultural80%

Entrades al bloc

desembre 2022
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« juny    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Direcció de l’ escola d’ art de Girona

By Xavier Mingo 14 anys ago
Home  /  Portfolio Item  /  Direcció de l’ escola d’ art de Girona
escola municipal art

Direcció de l’ escola d’ art de Girona

Anys: 2007-2011

Client final: Ajuntament de Girona. Àrea de Cultura i Educació

L’encàrrec de direcció es concentrava en la ordenació i aplicació d’un pla de viabilitat que permetia la sostenibilitat del projecte.

 

Una sostenibilitat que plantejava un pla de viabilitat que va abordar uns dèficits estructurals tant econòmics com de gestió de les pròpies activitats.

El pla de treball consistí en l’ordenació de l’oferta i el seu equilibri en els àmbits que li eren propis atenent les franges d’edat i les tècniques que l’escola tenia possibilitats d’acollir.

En aquest sentit, a més de la gestió i ampliació de l’oferta, s’abordà la normalització de diverses contractacions i les seves estabilitzacions facilitant la regulació de diverses persones.

Es va ampliar l’oferta final, respectant els principis de participació dels usuaris en les activitats i es crearen dues línies de treball noves: els projectes artístics on un artista desenvolupava un projecte de creació amb algun dels professors de l’escola. Per altra banda, s’amplià l’oferta d’art digital obrint-se cap a l’ús de programari lliure (Arduino) i la hibridació de projectes creatius aprofitant les sinergies amb les altres programacions del Centre Cultural la Mercè

La direcció d’una escola d’art pública havia tanmanteix de comptar amb posar atenció en el cobriment de necessitats de la ciutat i a més d’ampliar el projecte de beques es van crear ofertes de programacions d’estiu per a facilitar accions de lleure vincular a la creació artística plàstica i visual.

En la fase final de projecte, es va crear i consolidar la figura de cap d’estudis que havia de rotular entre el conjunt de professors i professores i l’escola i alumnes. Així la programació final va comptar amb participació de diversos agents de la ciutat, que van poder fint i tot, orientar la programació d’exposicions del mateix centre.

this work was shared 0 times
 000
About

 Xavier Mingo

  (33 articles)