Neues-logo-gross.gifgif

Estem contents que el que hagis trobat hagi estat del teu interès. No dubtis a contactar amb nosaltres per allò que et calgui. Aquest és un projecte en construcció i es desitjos de conèixer noves realitats i de poder aportar aquell coneixement adquirit al servei de projectes il·lusions i objectius nobles.

No tenim cap pressa

Konzepte és un projecte personal que pretén facilitar la implementació de polítiques culturals eficaces. Com en l'educació la implementació de polítiques culturals requereix temps. Un temps que massa sovint no ens donem. Val la pena invertir en coneixement per a obtenir uns resultats més d'acord al que les nostres ideologies ens demanen.

Els nostres projectes en dades

Dinamització90%
Educació permanent75%
Anàlisi i diagnosi100%
Difusió cultural80%

Entrades al bloc

setembre 2022
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« juny    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Dinamització Casal de Joves de Premià de Mar

By Xavier Mingo 7 anys ago
Home  /  Portfolio Item  /  Dinamització Casal de Joves de Premià de Mar
Dinamització sociocultural

Casal de Joves de Premià de Mar

 

Continguts: L’encàrrec de dinamització es centralitzà en la creació d’activitats per a joves als antics locals del carrer Unió 40. Un espai petit però que va servir per a generar una dinàmica en un territori on encara no s’hi havien implementat polítiques juvenils. A més de les programacions de tallers de dinamització o l’activitats musicals es desenvolupà una tasca de dinamització en els centres de secundària i en els carrers.

El projecte es complementa amb el Punt d’Informació Juvenil que prestava un servei d’assessorament i informació a la població juvenil, així com un servei d’assessorament per a la ocupació i l’emprenedoria. Un projecte ELOJ, (Equip Local d’Ocupació Juvenil) que suposava les primeres accions en les polítiques actives d’ocupació per a joves des dels municipis.

El Projekte s’orientà cap a a la creació d’uns espai relacional que permetès la vinculació a propostes d’activitat. Així, es programaren activitats  de dinamització, programa de tallers i es connecta amb agents culturals actius per a ubicar en el si del limitat espai del Casal de Joves (baixos del carrer Unió, 40) una programació que permeti intuir les possibilitats del treball amb els joves.

Si bé, el projecte s’acabà abruptament, la petxa del treball es va fer sentit ja que al tancar el servi per la negativa de l’ajuntament a regularitzar la gent que hi treballàvem (3 persones, sense contractre) es van movilitzar en una manifestació. Aquells moment (any 1989) les exigències, control i escrúpols del sistema eren altres.

Tot i això, allò va servir per a generar una espectativa de com hauria de ser un servei de joventut, amb vocació de servei i amb detectors del què és i què vol ser la ciutadania en el els seus estadis inicials.

Projecte: dinamització sociocultural del Casal de Joves de Premià de Mar

Any 1989-1990

Client final: Ajuntament de Premià de Mar

  • Projectes
this work was shared 0 times
 000
About

 Xavier Mingo

  (33 articles)