Neues-logo-gross.gifgif

Estem contents que el que hagis trobat hagi estat del teu interès. No dubtis a contactar amb nosaltres per allò que et calgui. Aquest és un projecte en construcció i es desitjos de conèixer noves realitats i de poder aportar aquell coneixement adquirit al servei de projectes il·lusions i objectius nobles.

No tenim cap pressa

Konzepte és un projecte personal que pretén facilitar la implementació de polítiques culturals eficaces. Com en l'educació la implementació de polítiques culturals requereix temps. Un temps que massa sovint no ens donem. Val la pena invertir en coneixement per a obtenir uns resultats més d'acord al que les nostres ideologies ens demanen.

Els nostres projectes en dades

Dinamització90%
Educació permanent75%
Anàlisi i diagnosi100%
Difusió cultural80%

Entrades al bloc

desembre 2022
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« juny    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Diagnosi educació permanent del Moianès

By Xavier Mingo 13 anys ago
Home  /  Portfolio Item  /  Diagnosi educació permanent del Moianès

Diagnosi de l’ educació permanent al Moianès

Any: 2009

Client final: Consorci del Moianès.

Encàrrec: confecció d’una diagnosi de l’educació permanent al territori del Moianès.

El document volia analitzar l’oferta i generar una proposta de racionalització i millora dels serveis d’educació permanent de la comarca del Moianès. Si bé sense reconeixement administratiu com a ens territorial, sí com a territori identificat i gestionat unitàriament.

L’encàrrec fou gestionat pel Consorci del Moianès i assumit per l’Àrea d’educació de la Diputació de Barcelona.

Aquest encàrrec es plantejà per la necessitat d’orientar la programació d’accions formatives en els àmbits de l’educació permanent, és a dir, la formació bàsica, la formació per al treball i la formació per al lleure i la cultura.

El procés de treball comptà amb un treball de camp i una recollida d’informació plantejada en àmbits sectorials diferenciats i en diversitat territorial. Aquesta plantejament es devia a la multiplicitat administrativa del territori del Moianès (ara comarca) que obligava a la coordinació de diverses institucions i accions, si bé totes elles en el marc territorial de la Diputació de Barcelona, aquesta realitat generava algunes disfuncions orientades i propulsades pel Consorci creat.

El paper que exerceix el consorci facilita la disposició d’accions de formació i promoció, vinculades al territori i estretament orientades a la seva realitat socio econòmica. El seu objectiu requeria d’una eina que facilités la orientació de les propostes a generar, a més de complementar els treballs del pla estratègic que es redactava en aquell moment.

Qualsevol encàrrec d’anàlisi i diagnosi, compta per part de Konzepte amb un treball previ de contextualització. Un entorn que difereix de tots els altres i que requereix d’un acurat aproximament per a no generar propostes estardaritzades que no són sensibles ni aplicables en el context territorial, institucional o socioeducatiu o cultural del territori que el demanda.

this work was shared 0 times
 000
About

 Xavier Mingo

  (33 articles)