Neues-logo-gross.gifgif

Estem contents que el que hagis trobat hagi estat del teu interès. No dubtis a contactar amb nosaltres per allò que et calgui. Aquest és un projecte en construcció i es desitjos de conèixer noves realitats i de poder aportar aquell coneixement adquirit al servei de projectes il·lusions i objectius nobles.

No tenim cap pressa

Konzepte és un projecte personal que pretén facilitar la implementació de polítiques culturals eficaces. Com en l'educació la implementació de polítiques culturals requereix temps. Un temps que massa sovint no ens donem. Val la pena invertir en coneixement per a obtenir uns resultats més d'acord al que les nostres ideologies ens demanen.

Els nostres projectes en dades

Dinamització90%
Educació permanent75%
Anàlisi i diagnosi100%
Difusió cultural80%

Entrades al bloc

setembre 2022
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« juny    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Disseny i docència curs animació sociocultural

By Xavier Mingo 7 anys ago
Home  /  Portfolio Item  /  Disseny i docència curs animació sociocultural

Animació sociocultural

Any 1995

Client final: GESTIOMAT SAM Ajuntament de Torelló

Contingut: L’encàrrec consistí en l’aadaptació de continguts i docència d’un curs de 500 hores d’Animació sòciocultural. Aquest curs comptà amb la participació d’una quinzena de joves del territori amb interessos en la dinamització cultural. A més de la docència es realitzaren tasques de gestió de visites i documentació.

L’encàrrec consistí en el disseny i implementació d’un curs d’orientació professional per a joves en l’aprenentatge de tècniques d’animació sociocultural. La sociocultura com a eina de desenvolupament local i de treball amb les comunitats a través del fet cultural.

Aquest curs amb la participació de diversos ponents, comptà amb una vintena d’alumnes que posteriorment van poder desenvolupar un període de pràctiques. Desconeixem el grau d’inserció d’aquest alumnes, si bé, alguns d’ells ens consta van poder col.locar-se com a animadors o gestors culturals.

En un moment històric on no existien estudis oficials que acollíssin l’animació sociocultural, les alternatives a la formació eren les propostes que municipis i consorcis municipals podien oferir. En aquest sentit, gestiomat (Ajuntament de Torelló) va fer una aposta per a la creació de nous perfils que donaven sortida a necessitats de treball en el territori i que en aquell moment, plantejaven els municipis associats de la Vall del Ges, Orís i el Bisaura.

this work was shared 0 times
 000
About

 Xavier Mingo

  (33 articles)