Neues-logo-gross.gifgif

Estem contents que el que hagis trobat hagi estat del teu interès. No dubtis a contactar amb nosaltres per allò que et calgui. Aquest és un projecte en construcció i es desitjos de conèixer noves realitats i de poder aportar aquell coneixement adquirit al servei de projectes il·lusions i objectius nobles.

No tenim cap pressa

Konzepte és un projecte personal que pretén facilitar la implementació de polítiques culturals eficaces. Com en l'educació la implementació de polítiques culturals requereix temps. Un temps que massa sovint no ens donem. Val la pena invertir en coneixement per a obtenir uns resultats més d'acord al que les nostres ideologies ens demanen.

Els nostres projectes en dades

Dinamització90%
Educació permanent75%
Anàlisi i diagnosi100%
Difusió cultural80%

Entrades al bloc

setembre 2022
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« juny    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Coordinació de serveis personals

By Xavier Mingo 29 anys ago
Home  /  Portfolio Item  /  Coordinació de serveis personals
Serveis personals

Coordinació Serveis Personals

Serveis personals de la Roca del Vallès

L’encàrrec consistí en la coordinació dels serveis personals municipals (cultura, esports, educació, promoció econòmica, salut i serveis socials).

La tasca consistí bàsicament en la vertebració de sistemes de treball estables i multidisciplinars. L’establiment del funcionament per projectes i la creació de dinàmiques col.lectives entre els professionals destacats.

Al llarg d’aquest projecte es van poder millorar els sistemes de comunicació interna així com plantejar projectes de referència local i la interlocució amb entitats i referents del territori. Aquest encàrrec es desenvolupava conjuntament amb les funcions de tècnic de cultura i festes, salut i promoció econòmica).

Un treball interdisciplinar que va suposar la vertebració d’un equip de professionals que s’orientèssin cap a l’assoliment dels projectes establerts per la corporació en el seu equip directiu i electe.

El treball que es va concloure en tretze mesos, va permetre introduïr l’equip en dinàmiques de treball cooperatiu i sota una concepció de transversalitat adoptant-se la metodologia de treball de treball per projectes pluripersonals i multisectorials.

La complicitat de l’equip directiu i l’organització eficient i operativa de l’equip directiu, del qual es formava part van permetre l’assoliment d’aquests objectius i van permetre l’inici d’altres projectes sobre la base d’un equip amb experiència de treball compactat.

Així l’Ajuntament de la Roca, amb un equip professionalitzat va poder generar un treball de projectes que el permetia generar majors sinergies i ampliar la seva base de treball sense desatendre les seves pròpies necessitats ni les de la seva població.

Any: 2001-2002

Cient final: Ajuntament de la Roca del Vallès

Encàrrec: coordinació dels serveis personals municipals

 

  • Gestió cultural
  • Projectes
this work was shared 0 times
 000
About

 Xavier Mingo

  (33 articles)