Neues-logo-gross.gifgif

Estem contents que el que hagis trobat hagi estat del teu interès. No dubtis a contactar amb nosaltres per allò que et calgui. Aquest és un projecte en construcció i es desitjos de conèixer noves realitats i de poder aportar aquell coneixement adquirit al servei de projectes il·lusions i objectius nobles.

No tenim cap pressa

Konzepte és un projecte personal que pretén facilitar la implementació de polítiques culturals eficaces. Com en l'educació la implementació de polítiques culturals requereix temps. Un temps que massa sovint no ens donem. Val la pena invertir en coneixement per a obtenir uns resultats més d'acord al que les nostres ideologies ens demanen.

Els nostres projectes en dades

Dinamització90%
Educació permanent75%
Anàlisi i diagnosi100%
Difusió cultural80%

Entrades al bloc

desembre 2022
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« juny    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Consultoria Creació Centre de professionalització artesania Catalunya

By Xavier Mingo 8 anys ago
Home  /  Portfolio Item  /  Consultoria Creació Centre de professionalització artesania Catalunya
gestió cultural

Consultoria

Projecte centre professionalització artesania Catalunya

Un dels treballs de consultoria desenvolupats fou l’encàrrec de la Federació d’associacions d’artesans d’ofici de Catalunya i suposà el desenvolupament i acompanyament en la definició i redacció del projecte de creació del centre de professionalització de l’ artesania a Catalunya. Un projecte que te com a objectiu augmentar el grau de professionalització, creació d’itineraris formatius i reforçament del teixit empresarial en el sector artesanal de Catalunya. El projecte planteja diverses fases d’aplicació a partir del 2014 i tot el context de recessió econòmica, manté una solidesa en el plantejament que augura una aplicabilitat el els propers anys. Així ha estat i el 2015 s’inicià aquest projecte amb una part dels aprenentatges. Un projecte que compta amb l’escola de ceràmica de la Bisbal, i el taller Gabins, entre altres com a espais de formació.

Històricament l’ artesania a Catalunya ha comptat amb pocs referents en la formació de noves generacions de professionals. La seva estreta vinculació a la creació artística ha fet que moltes persones hagin fluctuat entre la creació artística i l’ artesania.

L’encàrrec fou la definició del projecte per a la seva implementació. Si be aquí no es va elaborar contingut, si es va plantejar el procés de treball per a la seva definició. També es va orientar en el recorregut per al qüestionament dels reptes i la cerca de solucions a la definició d’un projecte que si parteix de la necessitat no requereix de presses ni d’ambigüitats al tractar-se de la implementació de processos de formació que poden ser molt canviants en l’esdevenir.

Artesania

Federació d’Associacions d’Artesans d’Ofici de Catalunya

Any 2014

Client final: FAAOC. Federació d’Associacions d’Artesans d’Ofici de Catalunya

L’encarrec consistí en l’acompanyament i assessorament en la redacció del projecte de creació del Centre de professionalització d’artesania.

 

  • Educació permanent
  • Gestió cultural
  • Projectes
this work was shared 0 times
 000
About

 Xavier Mingo

  (33 articles)