Neues-logo-gross.gifgif

Estem contents que el que hagis trobat hagi estat del teu interès. No dubtis a contactar amb nosaltres per allò que et calgui. Aquest és un projecte en construcció i es desitjos de conèixer noves realitats i de poder aportar aquell coneixement adquirit al servei de projectes il·lusions i objectius nobles.

No tenim cap pressa

Konzepte és un projecte personal que pretén facilitar la implementació de polítiques culturals eficaces. Com en l'educació la implementació de polítiques culturals requereix temps. Un temps que massa sovint no ens donem. Val la pena invertir en coneixement per a obtenir uns resultats més d'acord al que les nostres ideologies ens demanen.

Els nostres projectes en dades

Dinamització90%
Educació permanent75%
Anàlisi i diagnosi100%
Difusió cultural80%

Entrades al bloc

setembre 2022
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« juny    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Casal de Joves de Polinyà

By Xavier Mingo 28 anys ago
Home  /  Portfolio Item  /  Casal de Joves de Polinyà
Casal de Joves

Casal de Joves de Polinyà

Projecte de Casal de Joves

 

Aquest projecte plantejà i executà la inauguració i posada en funcionament del Casal de joves de Polinyà.

Ubicat a les antigues escoles, a dos barracons prefabricats que permetien dos espais diàfans diferenciats amb un annex de serveis.

El projecte, a més de l’adequació, plantejava la creació d’un projecte de dinamització de la població juvenil i la creació d’un espai relacional educatiu dels joves del municipi.

La proposta es va basar en l’inici de creació de centres d’interés i en la dinamització de grups naturals cap a la creació i la generació de continguts culturals i socials.

Val a dir que l’encert de l’Ajuntament de Polinyà fou en la incorporació en el disseny de l’espai dels gestors de l’equipament abans de la seva intervenció. Una intervenció que fou senzilla i abordada per la mateixa brigada municipal, sense necessitat d’incorporar cap licitació. Aquesta intervenció consistí en la creació de dos espais diàfans i un de serveis per a la programació d’activitats juvenils i com a espai de relació.

Al llarg del temps de treball es va plantejar un inici de programació, inicialment sobre tanteig i posteriorment amb participació dels mateixos usuaris, arribant a un volum heterogeni i ampli de població juvenil. Així la proposta de tallers va permetre la creació de centres d’interés que van suposar la creació s’iniciatives juvenils generadores de noves activitats, Una d’elles, un túnel del terror va convertir l’espai en una activitat oberta a tota la població amb la participació i organització exclusiva dels joves.

Any: 1995.

Entitat encarregant: Aula d’Esplai del Vallès

Client final: Ajuntament de Polinyà.

  • Projectes
this work was shared 0 times
 000
About

 Xavier Mingo

  (33 articles)