Neues-logo-gross.gifgif

Estem contents que el que hagis trobat hagi estat del teu interès. No dubtis a contactar amb nosaltres per allò que et calgui. Aquest és un projecte en construcció i es desitjos de conèixer noves realitats i de poder aportar aquell coneixement adquirit al servei de projectes il·lusions i objectius nobles.

No tenim cap pressa

Konzepte és un projecte personal que pretén facilitar la implementació de polítiques culturals eficaces. Com en l'educació la implementació de polítiques culturals requereix temps. Un temps que massa sovint no ens donem. Val la pena invertir en coneixement per a obtenir uns resultats més d'acord al que les nostres ideologies ens demanen.

Els nostres projectes en dades

Dinamització90%
Educació permanent75%
Anàlisi i diagnosi100%
Difusió cultural80%

Entrades al bloc

desembre 2022
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« juny    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Redacció de l’estudi “La situació de les associacions culturals dels municipis participants en el pla global”

By Xavier Mingo 28 anys ago
Home  /  Portfolio Item  /  Redacció de l’estudi “La situació de les associacions culturals dels municipis participants en el pla global”
Educació permanent

Associacions culturals: Pla Global Osona Nord:

Situació de les associacions culturals

Les associacions culturals eren i són eines determinats en les polítiques socials i de benestar. Són autèntics indicadors del grau de desenvolupament dels territoris i de diversos aspectes de la realitat de la comunitat.

L’estudi havia de complementar el treball desenvolupat pel pla global de treball amb immigrants. Aquest estudi es centrà en els municipis de Torelló, Manlleu, Roda de Ter, Sant Bartomeu del Grau, Sant Pere i Sant Vicenç de Torelló i Sant Hipòlit de Voltregà.

El pla posteriorment definir plans d’actuació territorials i locals per a resoldre dificultats comunes i específiques de les entitats culturals i en relació amb els col.lectius nouvinguts.

Es va terballar amb un univers d’associacions culturals i socioculturals locals dels municipis participants en el pla. Aquests municipis, amb realitats culturals i associatives diverses, van poder aportar un gruix d’informació valuosa en la gestió interna de les polítiques locals de cultura i d’entitats.

Moltes de les associacions tenien un caràcter local, si bé, en aquest cas, disposaven d’una lectura territorial clara, cosa que va permetre la creació de categories que van poder facilitar posteriorment la implementació de projectes i polítiques de caràcter territorials, més enllà de les municipals.

 

Any: 1995-1996

Client final: Associació GRAM Osona per a la Diputació de Barcelona

  • Educació permanent
  • Projectes
this work was shared 0 times
 000
About

 Xavier Mingo

  (33 articles)