Neues-logo-gross.gifgif

Estem contents que el que hagis trobat hagi estat del teu interès. No dubtis a contactar amb nosaltres per allò que et calgui. Aquest és un projecte en construcció i es desitjos de conèixer noves realitats i de poder aportar aquell coneixement adquirit al servei de projectes il·lusions i objectius nobles.

No tenim cap pressa

Konzepte és un projecte personal que pretén facilitar la implementació de polítiques culturals eficaces. Com en l'educació la implementació de polítiques culturals requereix temps. Un temps que massa sovint no ens donem. Val la pena invertir en coneixement per a obtenir uns resultats més d'acord al que les nostres ideologies ens demanen.

Els nostres projectes en dades

Dinamització90%
Educació permanent75%
Anàlisi i diagnosi100%
Difusió cultural80%

Entrades al bloc

setembre 2021
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« abr.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
 • Text 1

  This is the exclusive Themeone Slider
  Parallax, video, shortcode content,
  Everything is possible with themeone slider

  Features      Purchase

 • WE ARE CREATIVE

  Text 2

   

  Duis bibendum lorem non velit sodales sollicitudin.
  Vivamus malesuada placerat pulvinar risus ullamcorper non.
  Vestibulum sed diam felis.

1
/
3
/

Planejament i assessorament de serveis culturals.

La millora de la organització:

Deixeu-vos assessorar. La organització és la vostra aliada. La millora és una oportunitat.

En la gestió diària possiblement tenim pocs moments per a preguntar-nos coses com:

 • Per on podem millorar la nostra organització?
 • Com podem fer millor allò que fem?
 • Per què ens costa tant generar interés?
 • Tenim prous recursos?
 • Com puc arribar a més gent?
 • Per a què fem les coses?

Konzepte us ofereix un servei d’anàlisi i millora de la vostra organització cultural.

Treballem sobre l’experiència de moltes regidories i serveis de cultura on hem treballat.

millora organitzacióLes persones són l’actiu bàsic dels serveis públics de cultura. Serveis, moltes vegades infradotats o no prou dinensionats a realitats actives i dinàmiques.

Per això és necessari optimitzar i racionalitzar els serveis públics de cultura i orientar-los a aquells àmbits o projectes que són estratègics i rellevants per al territori.

Disposar de molts recursos no és sinònim d’un bon servei cultural públic. Bona part dels nostres serveis públics no disposen dels recursos que voldríem, ni dels que serien objectivament necessaris.

La inversió pública local en cultura, malgrat, a vegades, és considerable, s’orienta a la creació de recursos i equipaments, deixant els serveis tècnics en situacions de feblesa. A l’augment de serveis i equipaments es genera un augument d’encàrrecs a les persones que gestionen aquests espais.

La mirada sobre aquests recursos i serveis fa que, tot sovint, es plantegi la dimensió i la seva racionalització. Una dimensió que requereix de diverses preguntes i anàlisis conjuntes entre els diversos actors de la comunitat.

Més no vol dir millor de forma lineal. La gestió dels recursos públics culturals, passa molt sovint per la gestió adequada dels recursos sobre les persones que hi treballen.  Generar eficàcia demana coneixement i consciència sobre les realitats on volem intervenir i posar el focus en allò que volem.