Neues-logo-gross.gifgif

Estem contents que el que hagis trobat hagi estat del teu interès. No dubtis a contactar amb nosaltres per allò que et calgui. Aquest és un projecte en construcció i es desitjos de conèixer noves realitats i de poder aportar aquell coneixement adquirit al servei de projectes il·lusions i objectius nobles.

No tenim cap pressa

Konzepte és un projecte personal que pretén facilitar la implementació de polítiques culturals eficaces. Com en l'educació la implementació de polítiques culturals requereix temps. Un temps que massa sovint no ens donem. Val la pena invertir en coneixement per a obtenir uns resultats més d'acord al que les nostres ideologies ens demanen.

Els nostres projectes en dades

Dinamització90%
Educació permanent75%
Anàlisi i diagnosi100%
Difusió cultural80%

Entrades al bloc

setembre 2022
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« juny    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Comiat de les entitats de Tona

By Xavier Mingo 1 any agoNo Comments
Home  /  Cultura Municipal  /  Comiat de les entitats de Tona
tona

Com ja heu sabut, deixo el meu treball al Servei de Cultura de Tona. Seran ja  prop de nou anys els  que m’han ocupat en desenvolupar un projecte del qual sento una especial satisfacció i carinyo.

Nou anys donen per moltes coses i són suficients per a entendre que els cicles tenen el seu principi i finals. Cicles que són necessaris per les persones i per també per a les col·lectivitats.

Al llarg d’aquests quasi nou anys he pogut viure amb vosaltres la construcció de molts projectes, idees i il·lusions. Alguns de nous, d’altres antics als que he pogut participar i aportar allò que ha estat possible.

Haig d’agrair l’acollida que al llarg d’aquests anys he tingut per part vostra. Si bé els inicis foren durs, mica en mica hem sabut construir confiances i complicitats  que m’han permés posar a la vostra disposició allò que sóc i allò que sé fer.

Queden, per a  enriquir la realitat cultural de Tona, idees, programacions, projectes, accions i sobretot, molta voluntat de revertir una situació, que ara es planteja transcendent. Al llarg d’aquests anys he intentat construir des de la humilitat i el  respecte a una comunitat a la que he intentat  servir de la única forma que podia: treballant. 

M’enduc el millor: la confiança, la disposició i, en molts  casos, la vostra estima. Una estima a la que aspirava quan vaig arribar, i de la que gaudeixo i agraeixo com un tresor conquerit.

Confio perdonareu els errors, descuits, faltes o absències que hauré comés i desitjo els poseu en el lloc que els correspongui, sense que amagui l’esforç en ser útil i profitós per als vostres projectes i il·lusions.

Crec honestament que deixo Tona en una situació culturalment millor de la que em vaig trobar i sento alegria en haver pogut participar d’aquesta transformació. Una transformació que heu protagonitzat i que he intentat facilitar i recolzar amb les eines i coneixement que he estat capaç de generar. Queden molts projectes, idees i desitjos encara per fer i estic convençut que l’enginy i empenta que teniu serviran per materialitzar-los. La cultura és de les millors eines per a sortir d’un forat on ens ha instal.lat la pandèmia i les entitats la millor de les estructures per a fer reviscolar el futur.

Tanco doncs aquesta etapa amb el desig d’haver estat una eina per a vosaltres i amb la voluntat que el tancament d’una etapa permeti l’obertura d’altres amb millor i major profit.

Amb el meu agraïment profund

Xevi


Cliqueu per a un regal per les vostres orelles:

(Si no voleu comentar la carta més avall podeu comentar la peça que escoltareu)

 

Categories:
  Cultura MunicipalOpinióRecursos gestió culturalServeis culturals
this post was shared 0 times
 100
About

 Xavier Mingo

  (62 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.