Neues-logo-gross.gifgif

Estem contents que el que hagis trobat hagi estat del teu interès. No dubtis a contactar amb nosaltres per allò que et calgui. Aquest és un projecte en construcció i es desitjos de conèixer noves realitats i de poder aportar aquell coneixement adquirit al servei de projectes il·lusions i objectius nobles.

No tenim cap pressa

Konzepte és un projecte personal que pretén facilitar la implementació de polítiques culturals eficaces. Com en l'educació la implementació de polítiques culturals requereix temps. Un temps que massa sovint no ens donem. Val la pena invertir en coneixement per a obtenir uns resultats més d'acord al que les nostres ideologies ens demanen.

Els nostres projectes en dades

Dinamització90%
Educació permanent75%
Anàlisi i diagnosi100%
Difusió cultural80%

Entrades al bloc

desembre 2022
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« juny    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Avaluació i gestió cultural

By Xavier Mingo 12 anys agoNo Comments
Home  /  Serveis culturals  /  Avaluació i gestió cultural

Poques vegades he trobat institucions (corporacions locals, en el meu cas) que prenguin en serio l’avaluació dels projectes de gestió cultural.
Poques per no dir, que encara no he trobat cap. Memòries, justificacions i informes i informets tots els que vulgueu, però res sistemàtic i apreciatiu.

És cert que no és fàcil, però el problema no rau en la facilitat o dificultat de la pròpia cosa, si no, en la viciada inèrcia de l’activisme en que ens instal.lem.
Sens dubte, la gestió cultural en l’àmbit públic és un desert en la sistemàtica i la rigororitat dels processos d’avaluació. Com si aquests fossin una nosa que impedeixen el gaudi (o vergonya) dels resultats de les accions i activitats que em plantejat.

Podem crear sistemes en xarxa, reunions de seguiment, exàmens de suficiència al servei de la ignorància política, però som els propis gestors (o aquells que així s’auto anomenen) els que defugim aquest procés per entendre’l accessori, una vegada haver presentat la nostra “obra” al nostre “públic”.

Ho deixo aquí, en algun moment, reubicaré aquesta idea. Si teniu coses, m’ho dieu….

Category:
  Serveis culturals
this post was shared 0 times
 000
About

 Xavier Mingo

  (62 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.